Jabłko-Żurawina Orzech Crisp

Jabłko-Żurawina Orzech Crisp
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać Apple-Cranberry Walnut Crisp spróbować. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 271 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka ekstraktu waniliowego, sól, żurawina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Jabłko-Orzech Crisp, Klon-Orzech Jabłko Crisp, oraz Jabłko Gruszka Orzech Crisp dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Aby przygotować nadzienie, połącz jabłka i kolejne 7 składników (jabłka przez szczyptę soli). Łyżka mieszanki jabłek do naczynia do pieczenia 13 x 9 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Aby przygotować polewę, połącz owies i pozostałe składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
4
Posypać mieszanką jabłkową. Przykryć folią; piec w temperaturze 375 przez 40 minut. Odkryć; piec dodatkowe 20 minut lub aż polewa jest chrupiące i soki są grube i bąbelkowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia4
Magazyn