Italian Pot Roast
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Italian Pot Roast. Ten przepis zawiera 8 porcji z 362 kalorie, 35g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 1,97 zł za porcję, ten przepis okładki 24% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś bulion wołowy, pieprz, bazylię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać pieprz można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bez glutenu i bez nabiału dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 59%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj Slow Cooker Balsamic Pot Roast, Jeden garnek zapiekany Ziti z włoską kiełbasą + wideo, oraz Easy Balsamic Beef Pot Roast-Low Carb & Gluten Free podobnych receptur.
Instrukcje
Dodaj pomidory, cebulę, wino, sól, bazylię, oregano, czosnek i pieprz. Przykryj i gotuj na niskim poziomie przez 5-6 godzin lub do miękkości mięsa.
Mięso wyjąć na półmisek; ogrzać. Odtłuścić tłuszcz z gotowania soków; przenieść do małego rondla.
Połącz skrobię kukurydzianą i wodę, aż będzie gładka. Stopniowo mieszać na patelni. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia.