Italian Cream Cake II

Italian Cream Cake II
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu śródziemnomorskich przepisów, więc spróbuj Italian Cream Cake II. Ten przepis zawiera 6 porcji z 1345 kalorii, 14g białka, oraz 63g tłuszczu każdy. Na 1,82 zł za porcję, ten przepis okładki 17% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 111 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Mieszanka skracania, ekstraktu z wanilany, orzechów pekan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na solid spoonacular wynik 51%. Spróbuj Włoskie Ciasto Śmietankowe, Włoskie Ciasto Śmietankowe, oraz Włoskie Ciasto Śmietankowe podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka trzy 8-calowe okrągłe Patelnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Ubijaj białka, aż utworzą sztywne szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
3
W dużej misce, śmietanę 1/2 szklanki margaryny i skrócenie do światła.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
MargarynaMargaryna
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Dodać biały cukier i ubić do puszystości. Ubić w żółtkach. Wymieszaj razem mąkę i sodę oczyszczoną i dodaj na przemian z maślanką do śmietany; dobrze wymieszaj po każdym dodaniu. Wymieszać z 1 łyżeczką wanilii, kokosem i 1 szklanką orzechów pekan. Ułożyć sztywno ubite białka jaj. Łyżka do przygotowanych patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
MaślankaMaślanka
Białka JajBiałka Jaj
żółtko Jajażółtko Jaja
KokosKokos
WaniliaWanilia
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
5
Piec od 25 do 40 minut. Schłodzić w patelniach przez 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Wyjąć do stojaka drucianego, aby całkowicie ostygnąć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
7
W misce miksera połączyć serek śmietankowy, 1/2 szklanki margaryny, cukier cukierniczy i 1 łyżeczkę wanilii. Beat aż gładko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Serek śmietankowySerek śmietankowy
MargarynaMargaryna
WaniliaWanilia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
W razie potrzeby dodać kokos. Zamrozić schłodzone ciasto. Pozostałe 1/2 szklanki orzechów pekan można wymieszać z lukrem lub posypać ciastem po zmrożeniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
KokosKokos
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn