Irlandzki Budyń Chlebowy Z Dżemem Z Rodzynkami

Irlandzki Budyń Chlebowy Z Dżemem Z Rodzynkami
Irlandzki budyń chlebowy z dżemem z rodzynkami może być tylko deserem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 478 kalorii, 16G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 3 i kosztuje $1.16 za porcję. 8 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka mielonej gałki muszkatołowej, pół na pół, mielonego cynamonu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. To będzie hit w Twoim dzień św. Patryka wydarzenie. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Gulasz irlandzki z irlandzkim chlebem sodowym {Crock Pot}, Wyznanie # 56: jestem po części Irlandczykiem, a po części szalonym ... irlandzkim pszennym chlebem sodowym, oraz Irlandzki Chleb Sodowy.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia8
Magazyn