Irish Cream Sugar Cookies
Irish Cream Sugar Cookies może być tylko deser, którego szukasz. Ten przepis serwuje 48 i kosztuje 15 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 4G tłuszczu i w sumie 107 kalorii. 117 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 2 godziny i 36 minut. Jest idealny do Dzień Świętego Patryka. Jest dostarczany przez Allrecipes. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Jeśli masz pod ręką proszek do pieczenia, irlandzki Likier śmietankowy, ekstrakt z wanillanu i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak niesamowity. Podobne przepisy obejmują Double Fudge Irish Cream Cookies, Irish Cream Chocolate Coconut Cookies, oraz Irish Cream and pistacjowa czekolada Thumbprint Cookies.
Instrukcje
Śmietanę razem masło i cukier na puszystą masę. Ubij wanilię i żółtko do połączenia, a następnie ubij jajko; ubijaj do uzyskania gładkości.
Wlej irlandzką śmietanę i ubijaj, aż się włączy.
Przesiej mąkę, sól i proszek do pieczenia. Mieszaj z masłem, aż równomiernie się wymieszasz. Uformuj spłaszczoną kulkę, dobrze zawiń w folię i wstaw do lodówki na 2 godziny na noc.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Wyłóż dwie blachy do pieczenia papierem do pieczenia.
Rozwałkuj ciasto na grubość 1/4 cala na posypanej mąką powierzchni roboczej.
Pokrój w kształty za pomocą foremek do ciastek i ułóż na przygotowanych blachach do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku na złoty kolor na brzegach, 6 do 8 minut. Ostudzić na ruszcie, aż osiągną temperaturę pokojową.