Inside-Out Chicken Cordon Bleu
Inside-Out Chicken Cordon Bleu może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 53g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 535 kalorii. Na 4,78 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jeśli masz koszerną sól i pieprz, dżem figowy, ser gruyere i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 23 minuty. Ten przepis jest lubiany przez 9 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Jedna Patelnia Inside-Out Chicken Cordon Bleu, Kurczak Cordon Bleu, oraz Kurczak Cordon Bleu.
Instrukcje
Wymieszać dżem, tymianek, sól i pieprz do smaku w misce.
Ułóż długi kawałek folii na desce do krojenia.
Umieść kurczaka na plastiku i umyj połowę mieszanki dżemu równomiernie na każdej piersi. Na każdym kawałku kurczaka ułożyć ćwiartkę sera, następnie owinąć 2 plastry szynki wokół każdej piersi, aby przykryć ser.
Umieść kolejny kawałek plastiku nad kurczakiem i delikatnie Funt młotkiem lub patelni ciężkiej aż o 1/4 cala grubości.
Podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek na średniej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać kurczaka i gotować, aż złoty i chrupiące, 3 do 4 protokół. Włączyć i gotować z drugiej strony, aż gotowane przez, ale nadal wilgotne, 3 do 4 Więcej minut. W międzyczasie wymieszać szalotkę, musztardę, ocet i pozostałą mieszaninę dżemu w średniej misce. Powoli ubić pozostałe 3 łyżki oliwy z oliwek, aby uzyskać gładki dressing.
Kłaść każdy kawałek kurczaka na talerzu i skropić sosem. Zieleninę wrzucić z pozostałym sosem; podawać z kurczakiem.
Zdjęcia Antonis Achilleos