Inside-Out Apple Pie à la Mode

Inside-Out Apple Pie à la Mode
Inside-Out Apple Pie à la Mode może być tylko deserem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 585 kalorii, 8G białka, oraz 30 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.5 za porcję. 463 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jeśli masz masło, sól morska, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Inside-Out Apple Pie A La Mode, Inside-out Apple Pie A La Mode, oraz Szarlotka A La Mode.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Aby zrobić skórkę, wymieszaj razem owies, pekan, cukier muscovado, sól i cynamon w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier MuscovadoCukier Muscovado
CynamonCynamon
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać roztopione masło i wymieszać do połączenia. Naciśnij mieszaninę na dnie i po bokach 9-calowej patelni i piec do tosty, 10 do 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Forma PieForma Pie
4
Wyjmij z piekarnika i użyj tylnej części łyżki, aby przesunąć skorupę z powrotem na boki, ponieważ będzie trochę spadła, i ustaw na stojaku z drutu, aby całkowicie ostygnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
5
Wyjąć lody z zamrażarki i pozostawić do zmiękczenia na około 10 minut. Łyżka lodów do skorupy ciasta i rozprowadzić w równej warstwie. Uważam, że działa to najlepiej, używając dużej łyżki i zanurzając ją w ciepłej wodzie co jakiś czas, aby pomóc rozprowadzić lody na płasko.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
WodaWoda
6
Włóż ciasto z powrotem do zamrażarki, aby utwardzić się na co najmniej 1 godzinę lub do 3 dni, umieszczając na wierzchu kawałek folii, jeśli będziesz zamrażać go dłużej niż kilka godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
7
Aby zrobić polewę, roztopić masło na dużej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Dodaj plasterki jabłka i smażyć do miękkości, 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
9
Dodać cukier muscovado, cynamon i wanilia i kontynuować gotowanie, aż sos tworzy, kolejne 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier MuscovadoCukier Muscovado
CynamonCynamon
WaniliaWanilia
SOSSOS
10
Wyjąć ciasto lodowe z zamrażarki, pokroić na sześć kawałków, wycierając nóż między każdy plasterek i łyżką ciepłe jabłka na wierzchu każdego plasterka. Ewentualnie niech jabłka ostygną do temperatury pokojowej, a następnie ułóż je na cieście lodowym przed pokrojeniem na kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
11
Udekoruj pekanami lub granolą i podawaj natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka (8 Uncji) Jogurtu Waniliowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu1 Szklanka (8 Uncji) Jogurtu Waniliowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn