Indyk z szałwii solonej z farszem grzybowym

Indyk z szałwii solonej z farszem grzybowym
Indyk z szałwii solonej z farszem grzybowym może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 22. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 47g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 402 kalorie. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Kraft Recipes ma 93 fanów. Mieszanka cebuli, 1/4 Puchar Kraft pikantny włoski dressing, grzyby, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 30 minut. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pieczony Indyk Solony Z Masłem Szałwiowym, Solone Sous Vide pierś indyka z szałwią przyprawą Rub, oraz Brązowe masło, szałwia i farsz grzybowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Roztopić 2 Łyżki. masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodajemy warzywa; gotujemy i mieszamy 10 min. albo aż cebula i seler będą chrupiące-delikatne.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
4
Dodać gorącą wodę i pozostałe masło do mieszanek farszu w dużej misce; mieszać tylko do zwilżenia. Posiekać 1/4 szklanki szałwii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Dodać do farszu z warzywami; lekko wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
6
Uwolnić nogi indyka z pozycji schowanej. (Nie przecinaj pasma skóry.) Za pomocą gumowej szpatułki lub dłoni rozluźnić skórę nad piersią, zaczynając od otwarcia jamy ciała przez nogi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Noga Z IndykaNoga Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
7
Pozostałe liście szałwii umieścić na mięsie pod skórą. Łyżka farszu do jamy szyi i ciała, uważając, aby nie pakować farszu do indyka zbyt ciasno. Powrót nogi do schowanej pozycji; obróć skrzydła do tyłu, aby utrzymać skórę szyi w miejscu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Kolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I OczyszczoneKolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I Oczyszczone
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
8
Włożyć indyka od strony piersi do góry, na stelażu na patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
9
Pędzel z opatrunkiem. Przykryć luźno folią, aby zapobiec nadmiernemu brązowieniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
10
Piecz indyka 3 godz. 45 min. do 4 godzin lub do końca (165F), odkrywanie po 3 godzinach.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
11
Odstawić 15 do 20 min. przed rzeźbieniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 30 m.
Porcje22
Ocena Zdrowia24
Magazyn