Indyk Z Sosem Ancho-Pomarańczowym
Indyk z sosem Ancho-pomarańczowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 606 kalorii, 43g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Na $4.05 za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, oliwę z oliwek, mielony kminek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Rozdrobniona wieprzowina w sosie Ancho-pomarańczowym (Chilorio) z meksykańskiego stołu Pati, Pierś Z Indyka Z Rub Ancho, oraz Indyk z Ancho Adobo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przekłuj słodkie ziemniaki widelcem; umieść je w naczyniu bezpiecznym dla mikrofali i kuchence mikrofalowej do miękkości, o 20 protokół. Słodkie ziemniaki pokroić na połowę i miąższ miąższu wrzucić do miski. Rozgnieść widelcem do puszystości; przykryć i ogrzać.
W międzyczasie osuszyć indyka i posypać 1 łyżką proszku chile i 1 łyżeczką soli.
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej żeliwnej patelni na średnim ogniu.
Dodać indyka i gotować, aż rumiane, 3 do 4 protokół na stronę.
Wytrzyj patelnię i umieść na dużym ogniu.
Dodaj cebulę i gotować, mieszając, aż ciemny na brzegach, 4 do 6 protokół. Wymieszać w pozostałych 1 łyżka chile proszku i kminek; gotować 30 sekund.
Dodać bulion, śmietana, miód, musztarda, i skórka pomarańczowa i sok; gotować na wolnym ogniu, aż zgęstnieje, o 5 protokół.
Dodać indyka i ogrzać przez, 1 minutę.
Podawać z tłuczonymi słodkimi ziemniakami.