Indyk z salsą wiśniową
Przepis Indyk Subs z salsą wiśniową może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 45 minut. Ten przepis służy 24. To danie główne ma 270 kalorii, 13g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś chrupiący boczek, pietruszkę, pieczony czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać czereśnie, można śledzić to danie główne z Earl Grey diabelskie ciastka z wiśniami jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Indyk Koperek Subs, Indycze Klopsiki, oraz Guacamole Turkey Subs.
Instrukcje
W średniej szklanej lub plastikowej misce wymieszaj wszystkie składniki salsy, aż dobrze się wymieszają. Przechowywać w lodówce do czasu serwowania.
W małej misce wymieszaj majonez, czosnek i pietruszkę.
Bochenki chleba kroimy poziomo na pół.
Mieszankę majonezu rozprowadzić po ściętych bokach bochenków.
Warstwa sałaty, indyka, serów, boczku i ogórka na dnie bochenków. Top z wierzchu bochenków.
Każdy Bochenek pokroić na 12 sztuk.