Indyk z salsą wiśniową

Indyk z salsą wiśniową
Przepis Indyk Subs z salsą wiśniową może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 45 minut. Ten przepis służy 24. To danie główne ma 270 kalorii, 13g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś chrupiący boczek, pietruszkę, pieczony czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać czereśnie, można śledzić to danie główne z Earl Grey diabelskie ciastka z wiśniami jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Indyk Koperek Subs, Indycze Klopsiki, oraz Guacamole Turkey Subs.

Instrukcje

1
W średniej szklanej lub plastikowej misce wymieszaj wszystkie składniki salsy, aż dobrze się wymieszają. Przechowywać w lodówce do czasu serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
W małej misce wymieszaj majonez, czosnek i pietruszkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Bochenki chleba kroimy poziomo na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bochenek ChlebaBochenek Chleba
4
Mieszankę majonezu rozprowadzić po ściętych bokach bochenków.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
5
Warstwa sałaty, indyka, serów, boczku i ogórka na dnie bochenków. Top z wierzchu bochenków.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Uncji Gin1-1/2 Uncji Gin
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
6
Każdy Bochenek pokroić na 12 sztuk.
7
Podawać z salsą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)

Polecane wino: Pinot Noir, Sparkling Rose, Riesling

Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Sparkling rosé i Riesling. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Stoltz Organic Pinot Noir z 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Stoltz Organic Pinot Noir
Stoltz Organic Pinot Noir
Ten Pinot dobrze prezentuje się z głębokim bogatym kolorem i kwiatowym aromatem dla organicznego wąwozu Columbia Pinot noir. Wszystko jest po to, aby to wino powitało lata starzenia się lub było pijane na miejscu.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia5
Magazyn