Indyk z farszem kiełbasianym
Indyk z farszem kiełbasianym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,42 zł za porcję, ten przepis okładki 40% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 921 kalorii, 101g białka, oraz 44g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka pieprzu, granulatu bulionu z kurczaka, indyka i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Indyk z farszem kiełbasianym, Indyk z farszem kiełbasianym, oraz Farsz z kiełbasą z indyka i chlebem kukurydzianym podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce połącz pierwsze osiem składników. Tuż przed pieczeniem luźno wypchaj indyka.
Umieść pozostały farsz w nasmarowanym 1-1 / 2-qt. naczynie do pieczenia; przechowywać w lodówce. Otwory na szaszłyki z indyka; wiązać pałeczki perkusyjne razem.
Umieścić na stojaku na patelni do pieczenia.
Piec, bez przykrycia, w temperaturze 325° przez 2-3/4 do 3 godzin lub do czasu, aż termometr mięsa odczyta 180° dla indyka i 165° Dla farszu.
Piec dodatkowy farsz, przykryty, przez 45-50 minut lub do rozgrzania.
Kiedy Indyk zaczyna brązowieć, przykryj kroplami; przykryj luźno folią, jeśli Indyk zbyt szybko brązowieje. Przykryj indyka i odstaw na 20 minut przed usunięciem farszu i rzeźbieniem.
Do sosu rozpuścić bulion w wodzie; odstawić.
Przełóż indyka na ciepły talerz.
Do rondla wlać 1/4 szklanki kapiącej patelni; ubić mąką do uzyskania gładkiej konsystencji. Stopniowo dodawać mieszaninę bulionową. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia.
Podawać z indykiem i farszem.