Indyk Taco Mac
Indyk Taco Mac może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 450 kalorii, 30g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 2,34 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz preshredded cheddar, kukurydzę, chipsy tortilla i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Jeden garnek Indyk Chili Mac + wideo, Indyk Taco Dip, oraz Taco Z Indyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Brązowy mielony indyk na dużej patelni na średnim ogniu; odstawić.
Makaron z serem ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
W dużej misce wymieszać, aby połączyć makaron z serem, ugotowanego mielonego indyka, pieprzu i kukurydzy i przenieść do naczynia zapiekanki 3-quart. Na wierzchu pokruszyć chipsy tortilla i posypać serem Cheddar.
Wstawić do piekarnika i piec 30 minut.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić przez 5 minut przed podaniem.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 42 dolarów za butelkę.
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
#17 Wine Spectator Top 100 2013w 2010 Winnica Revana Pinot Noir jest doskonałą reprezentacją zarówno rocznika, jak i Winnicy Revana.Rok 2010 był trudnym okresem wegetacyjnym, ale dzięki drobiazgowej hodowli i mistrzowskiemu wytwarzaniu wina nasza mieszanka ośmiu różnych klonów Pinot noir wytworzyła intensywną, złożoną i zrównoważoną winę. Jasne, przednie aromaty czarnej wiśni, suszonych ziół i nuty flory są podnoszone przez melasę i kwiat anyżu. Massiveblack wiśniowe smaki są dekadenckie i dobrze integrują się z tonami przypraw,coli i kakao. Tekstura jest bujna i bogata, wykończona miękkimi taninami, które zapewniają idealną strukturę do celularyzacji.