Indyk-Szafran
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny hor d ' oeuvre? Zapiekanka z indyka i szafranu może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 170 kalorii, 12g białka, oraz 13g tłuszczu. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, wodę, indyki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 38%, który nie jest tak wybitny. Spróbuj Ziemniaki duszone w szafranowym wywarze, Domowa cytrynowa zupa z indyka i makaronem z indyka Jalapeno, oraz do bulionu z indyka i zupy z makaronem z indyka Soba dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki w 8-quart stockpot. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu 2 godziny i 45 minut, odtłuszczając i odrzucając pianę w razie potrzeby. Wywar przecedzić przez drobne sito do dużej miski; wyrzucić cząstki stałe.
Połącz 1 łyżkę wody i szafranu w małej misce, mieszając trzepaczką. Mieszaj mieszaninę szafranu do wywaru. Chłodny zapas do temperatury pokojowej; przykryć i przechowywać w lodówce 5 godzin lub na noc. Odtłuścić zestalony tłuszcz z powierzchni; wyrzucić tłuszcz.