Indyk-Szafran

Indyk-Szafran
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny hor d ' oeuvre? Zapiekanka z indyka i szafranu może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 170 kalorii, 12g białka, oraz 13g tłuszczu. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, wodę, indyki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 38%, który nie jest tak wybitny. Spróbuj Ziemniaki duszone w szafranowym wywarze, Domowa cytrynowa zupa z indyka i makaronem z indyka Jalapeno, oraz do bulionu z indyka i zupy z makaronem z indyka Soba dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 3 składniki w 8-quart stockpot. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu 2 godziny i 45 minut, odtłuszczając i odrzucając pianę w razie potrzeby. Wywar przecedzić przez drobne sito do dużej miski; wyrzucić cząstki stałe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Połącz 1 łyżkę wody i szafranu w małej misce, mieszając trzepaczką. Mieszaj mieszaninę szafranu do wywaru. Chłodny zapas do temperatury pokojowej; przykryć i przechowywać w lodówce 5 godzin lub na noc. Odtłuścić zestalony tłuszcz z powierzchni; wyrzucić tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzafranSzafran
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 15 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia5
Magazyn