Indyk suszony brązowym cukrem w sosie z dzikich grzybów-szalotka

Indyk suszony brązowym cukrem w sosie z dzikich grzybów-szalotka
Indyk suszony brązowym cukrem z sosem Grzybowo-Szalotkowym jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 971 kalorii, 141g białka, oraz 37 g tłuszczu. Na 2,74 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Ten przepis jest lubiany przez 39 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz bulion z kurczaka o niskiej zawartości soli, cebulę w proszku, złoty brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć grubą sól, można śledzić to danie główne z Zdrowy Surowy Budyń Czekoladowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Indyk suszony brązowym cukrem z sosem jabłkowo-Bourbonowym, Indyk cytrynowo-szałwiowy z sosem grzybowym, oraz Pieczony indyk z szalotką i szałwią z sosem Szalotkowym dla podobnych receptur.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia36
Magazyn