Indyk z solanką z Klonowo-Cydrową glazurą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 821 kalorii, 56g białka, oraz 39g tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje 4,32 zł za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz liście szałwii, oliwę z oliwek, liście laurowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać liście laurowe można śledzić to danie główne z Urocze Babeczki Jabłkowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Indyk solony z soi i cydru na tostach z sosem Klonowo-sojowym, Indyk Solony Cydrem, oraz Indyk Solony Cydrem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W rondlu rozgrzać cydr jabłkowy, brązowy cukier, sól, pieprz, czosnek, liście laurowe, pomarańcze, szalotki, pietruszka, szałwia i tymianek, aby rozpuścić cukier i sól. Następnie niech mieszanina ostygnie całkowicie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jabłecznik
6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina Wieprzowa
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
3 Paluszki Precelkowe
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Podzielić kawałki indyka między dwie 2 1/2-galon zamykane plastikowe torby lub pojemniki wystarczająco duże, aby je pomieścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokroić Na Paski O Grubości 1/2 Cala
3
Dodać równe części solanki do dwóch worków.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
4
Odstawić na kilka godzin do lodówki, najlepiej na noc.
5
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
6
Wyjąć indyka z solanki i osuszyć. Natrzeć skórę olejem i posypać pieprzem. Ustaw indyka na metalowym stojaku umieszczonym nad obramowaną blachą do pieczenia i gotuj około 15 minut na funt, lub do momentu, gdy termometr instant-read włożony do najgrubszej części rejestruje około 165 stopni F. temperatura wzrośnie od 5 do 10 stopni, gdy odpoczywa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
1
Umieść mały rondel na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Dodaj jabłecznik, Indyk bulion, syrop klonowy, masło, pieprz i skórka pomarańczowa. Doprowadzić mieszaninę do lekkiego gotowania na wolnym ogniu i zmniejszyć o połowę. Podlewać indyka od czasu do czasu w ostatniej połowie czasu gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Turcja Stado
Jabłecznik
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
1 Szklanka Posiekanej Cebuli
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane