Indyk Polany morelami z pieczoną cebulą i sosem Szalotkowym

Indyk Polany morelami z pieczoną cebulą i sosem Szalotkowym
Indyk Polany morelami z pieczoną cebulą i sosem z szalotki to bezglutenowe hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 93g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 725 kalorii. Ten przepis służy 16 i kosztuje $2.07 za porcję. 132 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz indyka, cebulę, imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pieczony indyk z szalotką i szałwią z sosem Szalotkowym, Indyk z morelą w sosie ze świeżych ziół, oraz Klon-glazurowany Indyk z sosem cebulowo-jabłkowym dla podobnych receptur.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia40
Magazyn