Indyk pieczony z grilla

Indyk pieczony z grilla
Grill-pieczony indyk może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 8 i kosztuje $1.97 za porcję. Jedna porcja zawiera 731 kalorii, 105g białka, oraz 30 g tłuszczu. Mieszanka cebuli, sól koszerna i pieprz, pomarańcza, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. 71 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Grill - pieczony indyk z ziołowym masłem musztardowym, Grill-pieczony Herbed Indyk z sosem Chardonnay, oraz Grill-pieczone zioła-potarte piersi indyka dla podobnych receptur.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia37
Magazyn