Indyk Marsala od Campbella
Indyk Marsala od Campbella to bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 395 kalorii. Na 2,21 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Działa dobrze jako niedrogi napój. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Mieszanka mielonego pieprzu, skondensowana zupa z grzybów campbell ' s®, fettuccine i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Burgery z indyka wg Campbell ' s Kitchen, Turcja Marsala, oraz Indyk Marsala-Używanie Resztek dla podobnych receptur.
Instrukcje
Indyka doprawiamy solą i czarnym pieprzem.
Rozgrzać olej w 12-calowej patelni na średnim ogniu.
Dodać indyka i gotować przez 2 protokół lub aż rumiane z obu stron.
Zmniejszyć ciepło do średniego.
Dodać cebulę i gotować przez 2 protokół lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu.
Dodać czosnek i gotować i mieszać przez 30 sekund.
Zwiększ ciepło do średniej-wysokiej.
Dodaj wino i ciepła do wrzenia, mieszając zeskrobać rumiane kawałki z dna patelni. Gotować przez 1 minutę lub aż wino zmniejszy się o połowę.
Zupę wymieszać z wodą i podgrzać do wrzenia. Powrót indyka na patelnię. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Gotować przez 2 minuty lub aż indyk jest gotowane przez.
Podawać indyka i sos na fettuccine.
Posypać natką pietruszki.