Indyk Klopsiki Pieczywo Czosnkowe Heroes
Indyk klopsiki czosnek chleb bohaterowie może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Na 3,28 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 45g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 717 kalorii. Ten przepis służy 8. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka ząbków czosnku, jajka, mielonego indyka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Indyk Klopsiki Pieczywo Czosnkowe Heroes, Kotlety z indyka na bułkach z pieczywa czosnkowego, oraz Meatball Heroes.
Instrukcje
Przecier pomidorowy z przecierem w blenderze.
Rozgrzać olej w dużym ciężkim garnku na średnim ogniu, aż się połyska, następnie podsmażyć cebulę na złoty kolor, 5 do 6 minut.
Dodać czosnek i podsmażyć 1 minutę.
Dodać przecier pomidorowy, cukier, sól i gotować na wolnym ogniu, odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż zgęstnieje, 30 do 35 protokół.
Wymieszać razem bułkę tartą i mleko w dużej misce i odstawić na 10 protokół.
Wymieszaj jajka, ser, czosnek, pietruszkę, oregano i sól, następnie dodaj indyka i zmiksuj rękami ,aż dobrze się połączą (nie mieszaj).
Uformować 1 1/2 łyżki porcji w klopsiki i ułożyć na 2 dobrze naoliwionych dużych, ciężkich, obranych blachach do pieczenia.
W misce wymieszać masło, olej, czosnek, sól, ser, natkę pietruszki i pieprz.
Rozłóż około 2 zaokrąglone łyżeczki masła czosnkowego na obu podzielonych stronach każdej bułki. Ułóż bułki, boki maślane do góry, na dużej blasze do pieczenia.
Klopsiki Broil 3 do 4 cali od ciepła, obracając się raz, aż złoty i po prostu gotowane przez (165°F na termometrze natychmiastowego odczytu), 5 do 8 protokół.
Bułki Broil, tylko boki maślane, aż złoty, 30 sekund do 1 minuty, obserwując uważnie (bułki brązowy szybko).
Łyżka sosu na każdej bułce, następnie top z 4 klopsiki (w zależności od wielkości bułki), i skropić więcej sosu.
* Sos pomidorowy można przygotować do 2 dni wcześniej i schłodzić w szczelnym pojemniku. Podgrzać przed użyciem, rozcieńczyć wodą, jeśli to konieczne, do pożądanej konsystencji.* Masło czosnkowe można przygotować do 2 dni wcześniej i schłodzić w szczelnym pojemniku. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed użyciem.* Klopsiki można formować 1 dzień wcześniej.
Połóż je na wyłożonej papierem woskowym blasze do pieczenia, przykryj szczelnie folią i schłodź.