Indyk glazurowany z miodem Maille® musztardą Dijon
Need a dairy free hor d ' oeuvre? Glazurowany Indyk z miodem Maille® musztarda Dijon może być wyjątkowym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 54 i kosztuje $1.75 za porcję. Jedna porcja zawiera 265 kalorii, 16G białka, oraz 19g tłuszczu. Jeśli masz morele, olej roślinny, lekko boczek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 46%, co jest dobre. Podobne przepisy to Miodowe kieszenie z kurczaka z kremowym miodowym dipem musztardowym, Hamburgery Cielęce Maille® Dijon, oraz Miód Dijon Musztarda Dressing.
Instrukcje
Na patelni rozgrzać 1 łyżkę oleju i podsmażyć boczek.
Dodaj pozostały olej do patelni i delikatnie podsmaż cebulę na małym ogniu, aby zmiękła, ale nie brązowa.
W misce ułożyć bułkę tartą, dodać boczek i cebulę, morele i natkę pietruszki. Sezon dobrze.
Za pomocą pędzla do ciast pomaluj musztardę Maille ® Honey Dijon na indyku.
Umieścić cytrynę i cebulę w jamie indyka i doprawić. Łyżka farszu do końca szyi, mocno naciskając. Zabezpieczyć klapę szyi pod spodem. Lekko przykryć folią.
Umieść w nagrzanym piekarniku w temperaturze 350 stopni F i piecz przez 3 1/2 godziny, fastrygując co godzinę i wymieniając folię. Przetestuj dokładne gotowanie, przebijając grubą część uda szaszłykiem. Soki powinny być czyste bez różowego odcienia.
Włożyć warzywa do prażonej puszki, skropić oliwą z oliwek i doprawić.
Wstawić do piekarnika na 35 minut przed końcem czasu pieczenia. Od czasu do czasu.