Indyk Faszerowany Jabłkiem
Need a bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 Hor d ' oeuvre? Indyk nadziewany jabłkiem może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 18 porcji z 394 kalorie, 47g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 24 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i podnieś jabłka, indyka, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%, co jest dobre. Spróbuj Indyk Faszerowany Jabłkowo-Migdałowy, Indyk faszerowany brązowym ryżem i jabłkiem, oraz Herbed Roquefort-Pulpety z indyka Nadziewane glazurą żurawinowo-jabłkową i sałatką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Jeśli to konieczne, rozwiąż nogi indyka. Spłucz i osusz indyka papierowymi ręcznikami.
Włożyć indyka do patelni z pokrywką i natrzeć olejem po całym indyku, wewnątrz i na zewnątrz. Ćwiartkami jabłek nakarmić ciało i szyję indyka; na patelni ułożyć całe jabłka wokół indyka. Wszelkie dodatkowe ćwiartki jabłka rozsypać na patelni. Przykryj patelnię do pieczenia.
Piecz w nagrzanym piekarniku, aż skóra będzie rumiana i mięso zacznie oddzielić się od nóg, 2 1/2 do 3 godzin.
Zdjąć pokrywkę w ciągu ostatnich 20 minut pieczenia w razie potrzeby do brązowej skóry. W razie potrzeby użyj patelni do sosu.