Indyjskie Tacos (I Smażyć Chleb)

Indyjskie Tacos (I Smażyć Chleb)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj indyjskich Tacos (i smażyć chleb). Jedna porcja zawiera 1463 kalorie, 32G białka, oraz 76 g tłuszczu. Na 5,34 zł za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka fasoli, ryżu, guacamole i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Kilka osób naprawdę lubiło to indyjskie danie. 17 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Indian Fry Bread Tacos, Indyjskie Tacos z pieczywem drożdżowym, oraz Mamy Navajo Tacos i Indian Fry Bread.

Instrukcje

1
Pierwsze 10 składników wymieszać na dużej patelni z sosem lub patelni.Dusić na małym ogniu przez około 30 minut lub do momentu usmażenia chleba.Podczas gdy to jest gotowanie zrobić smażyć chleb.Pieczywo Smażone:.Przesiej suche składniki.Lekko wymieszać z mlekiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać więcej mąki w razie potrzeby, aby ciasto można obsłużyć.Zagnieść i wyrobić ciasto na posypanej mąką desce z posypanymi mąką rękami, aż będzie gładkie.Uszczypnij grudki wielkości pięści i uformuj płaski kształt dysku.Smażyć na tłuszczu (ok. 37
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
3
aż złoty i zrobić po obu stronach, o 5 minut.
4
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
5
Na talerzu ułożyć rozgrzany pieczywo.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
6
Rozłóż warstwę fasoli refried.Wierzch z sosem mięsnym i rozdrobnionym serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Nutą Philadelphia®, PodzieloneZ Nutą Philadelphia®, Podzielone
Fasola RefriedFasola Refried
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
7
Dodaj sałatę, pomidory, salsę itp. w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Ostry Cheddar, Pokrojony W KostkęOstry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia

Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose

Indian działa bardzo dobrze z Gruener Veltliner, Riesling i musujące różowe. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Pratsch Organic Gruner Veltliner. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Pratsch Organic Gruner Veltliner
Pratsch Organic Gruner Veltliner
100% Certyfikowany Ekologiczny Gruner Veltliner. To wino jest ziołowe, świeże i pikantne z nutami białego pieprzu, jabłka i cytrusów na podniebieniu.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia69
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn