Indyjskie Placki Cebulowe

Indyjskie Placki Cebulowe
Przepis Indyjski cebula placki jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest doskonałym wegańskie opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 181 kalorii. Na 55 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 2. 3 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jeśli masz pod ręką cebulę, sól i wapno, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Indian Restaurant Style Onion Bhaji-Smażone Cebulowe Placki, Cebula Bahji (Cebula Indyjska), oraz ONION Pakora, jak zrobić ONION Pakoras / placki cebulowe dla podobnych receptur.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia9
Magazyn