Indyjskie Placki Cebulowe
Przepis Indyjski cebula placki jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest doskonałym wegańskie opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 181 kalorii. Na 55 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 2. 3 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jeśli masz pod ręką cebulę, sól i wapno, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Indian Restaurant Style Onion Bhaji-Smażone Cebulowe Placki, Cebula Bahji (Cebula Indyjska), oraz ONION Pakora, jak zrobić ONION Pakoras / placki cebulowe dla podobnych receptur.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. David & Nadia Chenin Blanc z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 36 dolarów za butelkę.
![David & Nadia Chenin Blanc]()
David & Nadia Chenin Blanc
Chenin Blanc ze Swartlandu po raz kolejny skupia się na różnych starych winnicach, od nasadzeń w latach 1962-1982 i opartych na granicie z Paardeberg, zmieszanym ze schale/schist od wschodu, gliną od północy i żelazem z zachodniej części Swartlandu. Winorośl uprawiana na suchym lądzie przetrwała próbę czasu i pokazuje ostateczny powód, dla którego Chenin Blanc jest ich głównym celem w Swartland. Cała masa tłoczona i naturalnie fermentowana, dojrzewana przez 11 miesięcy w starych, neutralnych beczkach z francuskiego dębu.