Indyjskie kebaby z kurczaka z Kolendro-miętowym Chutney
Jeśli 39 centów za porcję spada twój budżet, indyjskie kebaby z kurczaka z Kolendro-miętowym Chutney może być niesamowite bezglutenowe i pierwotne przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 47 kalorii, 6G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 24. Mieszanka chili Jalapeno, łagodna pasta curry, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Indyjskie przyprawy z kurczaka i Chutney, Kurczak po indyjsku z pomidorowym Chutney, oraz Grillowane udka z kurczaka z chutneyem Kolendro-miętowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zmiksuj pierwsze 5 składników i 2 łyżki jogurtu w blenderze lub procesorze. W razie potrzeby zmiksuj więcej jogurtu, aby uzyskać gładką pastę. (Chutney można zrobić 1 dzień wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce.)
Ubić pierwsze 6 składników w dużej misce, aby wymieszać.
Dodać kurczaka i wrzucić do herbu. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny i do 12 godzin.
Podgrzej brojlery. Nawlecz 1 kawałek kurczaka na każdy szaszłyk. Przykryj odsłoniętą część szaszłyków folią. Kurczak Broil aż gotowane przez, obracając od czasu do czasu, o 8 protokół. Ułóż sałatę i ogórek na półmisku. Wierzch z kurczakiem. Wyciśnij limonkę.
Podawać kurczaka z chutney Kolendro-miętowy.