Indyjska zupa kukurydziana Mohawk
Jeśli masz około 1 godziny i 30 minut do spędzenia w kuchni, indyjska zupa kukurydziana Mohawk może być świetnym przepisem bezglutenowym i bezmlecznym do wypróbowania. Za 2,35 USD za porcję ten przepis pokrywa 31% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 37 g białka , 10 g tłuszczu i łącznie 407 kalorii . Ten przepis jest przeznaczony dla 6 osób. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Świetnie sprawdza się jako indyjskie danie główne. Jest idealny na zimę . Mieszanka rutabagi, wody, hominy i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 84% . Ten wynik jest super. Podobne przepisy to indyjska zupa z czerwonej soczewicy z przyprawami , inspirowana kuchnią indyjską zupa z soczewicy i babeczki kukurydziane ze świeżą kukurydzą .
Instrukcje
Rozgrzej oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Smażyć i mieszać wieprzowinę na gorącym oleju, aż będzie rumiana ze wszystkich stron, od 5 do 10 minut.
Wymieszaj wodę, bulion wołowy i bulion z kurczaka w dużym garnku na średnim ogniu, aż bulion się rozpuści.
Dodaj wieprzowinę, rutabagę, marchewkę i seler; doprowadzić mieszaninę do wrzenia, zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i gotować na wolnym ogniu, aż warzywa będą miękkie, około 40 minut.
Wymieszaj hominy i fasolę w mieszance wieprzowo-warzywnej i gotuj na wolnym ogniu, aż hominy i mięso będą miękkie, około 30 minut dłużej. Doprawiamy solą i mielonym czarnym pieprzem.