Indyjska zupa kukurydziana Mohawk

Indyjska zupa kukurydziana Mohawk
Jeśli masz około 1 godziny i 30 minut do spędzenia w kuchni, indyjska zupa kukurydziana Mohawk może być świetnym przepisem bezglutenowym i bezmlecznym do wypróbowania. Za 2,35 USD za porcję ten przepis pokrywa 31% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 37 g białka , 10 g tłuszczu i łącznie 407 kalorii . Ten przepis jest przeznaczony dla 6 osób. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Świetnie sprawdza się jako indyjskie danie główne. Jest idealny na zimę . Mieszanka rutabagi, wody, hominy i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 84% . Ten wynik jest super. Podobne przepisy to indyjska zupa z czerwonej soczewicy z przyprawami , inspirowana kuchnią indyjską zupa z soczewicy i babeczki kukurydziane ze świeżą kukurydzą .

Instrukcje

1
Rozgrzej oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Smażyć i mieszać wieprzowinę na gorącym oleju, aż będzie rumiana ze wszystkich stron, od 5 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Papryki (1 Czerwona, 1 Zielona), Pokrojone W Kostkę2 Papryki (1 Czerwona, 1 Zielona), Pokrojone W Kostkę
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Kotleciki Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (grubość 1-1/2 Cala I 8 Uncji Każdy)Kotleciki Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (grubość 1-1/2 Cala I 8 Uncji Każdy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papryka (1 Czerwona, 1 Zielona), Pokrojona W KostkęPapryka (1 Czerwona, 1 Zielona), Pokrojona W Kostkę
2
Wymieszaj wodę, bulion wołowy i bulion z kurczaka w dużym garnku na średnim ogniu, aż bulion się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
500 Gramów Premium Mięsa Wołowego500 Gramów Premium Mięsa Wołowego
średnie Ciasto Dyniowe Każda)średnie Ciasto Dyniowe Każda)
1-3/4 Szklanki Granulowanego Cukru Baker's Corner, Podzielone1-3/4 Szklanki Granulowanego Cukru Baker's Corner, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cheddar Pokroić W KostkęCheddar Pokroić W Kostkę
3
Dodaj wieprzowinę, rutabagę, marchewkę i seler; doprowadzić mieszaninę do wrzenia, zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i gotować na wolnym ogniu, aż warzywa będą miękkie, około 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(bez Dodatku Masła I Mleka)(bez Dodatku Masła I Mleka)
Rutabaga, Obrana I Pokrojona W Kostkę O Boku 1-1/2 CalaRutabaga, Obrana I Pokrojona W Kostkę O Boku 1-1/2 Cala
1/2 średniego Ogórka, Obranego, Pozbawionego Gniazd Nasiennych I Pokrojonego W Paski1/2 średniego Ogórka, Obranego, Pozbawionego Gniazd Nasiennych I Pokrojonego W Paski
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
4
Wymieszaj hominy i fasolę w mieszance wieprzowo-warzywnej i gotuj na wolnym ogniu, aż hominy i mięso będą miękkie, około 30 minut dłużej. Doprawiamy solą i mielonym czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały RyżDo Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały Ryż
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia GoyaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia Goya
(bez Dodatku Masła I Mleka)(bez Dodatku Masła I Mleka)
HominyHominy
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
2 Pęczki Włoskiej Pietruszki, Z Grubsza Posiekane, Aby Otrzymać 1/2 Szklanki2 Pęczki Włoskiej Pietruszki, Z Grubsza Posiekane, Aby Otrzymać 1/2 Szklanki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia72
Magazyn