Indyjska słodko-kwaśna Dynia

Indyjska słodko-kwaśna Dynia
Indyjska słodko-kwaśna dynia może być tylko Indyjski przepis, którego szukasz. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 208 kalorii, 2G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz nasiona kminku, olej canolan, curry i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Dynia Maślana Słodko-Kwaśna, Dynia Maślana Słodko-Kwaśna, oraz Dynia maślana słodko-kwaśna - - - Zuccan w Agrodolce dla podobnych receptur.

Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose

Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé to moje najlepsze propozycje dla Indian. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Możesz spróbować Laurenz V Charming Gruner Veltliner. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 28 dolarów za butelkę.
Laurenz V Charming Gruner Veltliner
Laurenz V Charming Gruner Veltliner
Aromaty dojrzałych jabłek i typowa Pikanteria Veltlinera tworzą fascynującyowocowy bukiet. Na podniebieniu wino jest miękkie i soczyste, wspierane przez delikatne owocekwasowość. Bardzo harmonijny, pozwalający na idealnie gładkie picie. Po prostu uroczy!
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn