Indyjska Pikantna Jajecznica

Indyjska Pikantna Jajecznica
Przepis Indyjska pikantna jajecznica jest gotowa w około 30 minut i zdecydowanie jest doskonałym jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Ten poranny posiłek ma 195 kalorii, 14g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś ząbki czosnku, kurkumę, pomidory i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Anda Bhurji (Pikantna Indyjska Jajecznica), Akoori-Indyjska Jajecznica, oraz Akoori (Jajecznica Indyjska).

Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose

Indian w menu? Spróbuj sparować z Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Jedno wino można spróbować jest Hofer Gruner Veltliner (1 litr). Ma 4.1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
Hofer Gruner Veltliner (1 Litr)
Hofer Gruner Veltliner (1 Litr)
Z gęstych gleb lessowych w austriackim Weinviertel, butelkowanych pod wygodnym kapslem (nie potrzeba żadnych fantazyjnych narzędzi) i wystarczającej objętości dla 2 osób.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia11
Magazyn