Indonezyjska Kolendra-Kurczak Miodowy
Indonezyjska kolendra-kurczak miodowy wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 122 kalorie, 4G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz skórkę, orzeszki ziemne, tajska pasta chili i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 50%, to danie jest solidne. Spróbuj Szynka Glazurowana Miodowo-Kolendrowa, Miód Kolendra Kruchy, oraz Łosoś z miodowo-kolendrową glazurą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść pierwsze 3 składniki w robocie kuchennym; pulsuj 2 do 3 razy lub do zmielenia.
Dodaj sos sojowy, kolendrę, miód i pastę chili, i proces, aż będzie gładka.
Umieścić marynatę w dużej misce; dodać kurczaka, i wrzucić do herbu. Wyluzuj 10 minut.
Wyjąć kurczaka z marynaty; wyrzucić marynatę.
Umieść kurczaka na wyłożonej folią blasze do pieczenia; broil 6 minut z każdej strony lub do czasu zakończenia.