Incepcja Cookies (wegańskie i nie Wegańskie)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj ciasteczka Incepcyjne (wegańskie i nie Wegańskie). Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 71 g tłuszczu, oraz w sumie 1463 kalorie. Na 2,02 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 117 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, staromodny, cukier granulowany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Wegański brzoskwiniowy budyń chlebowy z dodatkiem wegańskich lodów mrożonych Tean, Wegańskie truskawka ciemna czekolada Chunk lody i Fave Five Friday-Summertime lody Wegańskie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odcedzić mus jabłkowy, jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś. Aby to zrobić, po prostu rozłóż ½ szklanki na stosie ręczników papierowych i pozwól ręcznikom wchłonąć dodatkową wilgoć. Zestaw aside.In miskę do mieszania, pokonać równowagę ziemi, aż kremowy. Ubić w cukrze, brązowym cukrze i wanilii, a następnie ubić w musie jabłkowym.
Wymieszać mąkę, sodę oczyszczoną i sól razem w osobnej misce, następnie dodać do ciasta i mieszać do wymieszania. Wymieszać z owsem i wiórkami czekoladowymi. Schłodzić ciasto, aż będzie łatwe w obsłudze, następnie podzielić na 6 części i owinąć każdą część wokół Oreo.Spryskaj 6 papierowych kubków na muffinki sprayem do gotowania lub użyj typu folii i pomiń spray.
Zawinięte ciastka przekładamy do kubków, wkładamy kubki do puszki z muffinkami i pieczemy w temperaturze 350 przez 17-20 minut lub do momentu, aż ciastka się ułożą, a brzegi są ładnie rumiane.
Niech ostygnie całkowicie. Lubię chłodzić i schładzać krótko przed wyjęciem muffinki paper.In miskę do miksowania, ubić masło, aż będzie kremowe. Ubić w cukrze, brązowym cukrze i wanilii, następnie ubić w jajkach i wanilii, ubijając tylko do wymieszania.
Wymieszać mąkę, sodę oczyszczoną i sól razem w osobnej misce, następnie dodać do ciasta i mieszać do wymieszania. Wymieszać w czekoladzie. Schłodzić ciasto, aż będzie łatwe w obsłudze.Spryskaj 20 papierowych kubków na muffinki sprayem do gotowania lub użyj folii i pomiń spray.
Zawinięte ciastka przekładamy do kubków, wkładamy kubki do puszki z muffinkami i pieczemy w temperaturze 350 przez 17-20 minut lub do momentu, aż ciastka się ułożą, a brzegi są ładnie rumiane.
Niech ostygnie całkowicie.