In-N-Out ' S Double-Double, Animal Style
In-N-Out ' S Double-Double, Animal Style to bezmleczne przystawka. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 240 kalorii, 13g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Wiele osób robiło ten przepis, a 44013 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka delikatesowego amerykańskiego sera, ketchupu, bułek hamburgerowych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Double Double Animal Style In-N-Out Copy Cat Burger, Double Double Bacon Cheese Quiche, oraz Bakery Style Double Chocolate Muffins dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść wał paszowy, ostrze i 1/4-calową matrycę młynka do mięsa w zamrażarce, aż do dobrze schłodzonego. W międzyczasie umieścić kawałki mięsa na obramowanej blasze do pieczenia, pozostawiając przestrzeń między każdym kawałkiem i umieścić w zamrażarce na 10 minut, aż mięso będzie twarde.
Połączyć mięso w dużej misce i wrzucić do połączenia. Mięso zmielić i natychmiast przechowywać w lodówce, aż będzie gotowe do użycia. Należy postępować tak delikatnie, jak to możliwe. Wykonaj krok trzeci poniżej.
Umieścić miskę i ostrze robota kuchennego w zamrażarce, aż dobrze schłodzone. W międzyczasie umieść kawałki mięsa na obramowanej blasze do pieczenia, pozostawiając miejsce między każdym kawałkiem i umieść w zamrażarce na 10 minut, aż mięso będzie twarde, ale nie zamrożone.
Połączyć mięso w dużej misce i wrzucić do połączenia. Pracując w dwóch partiach, umieść kostki mięsa w robocie kuchennym i pulsuj, aż osiągnie się średnio drobny mielenie, około 8 do 10 jednosekundowych impulsów, skrobając miskę procesora w razie potrzeby. Zmielone mięso przechowywać w lodówce natychmiast, aż będzie gotowe do użycia. Należy postępować tak delikatnie, jak to możliwe.
Rozgrzać 1 łyżeczka oleju w patelni 10-calowy non-stick na średnim ogniu, aż połyskuje.
Dodać cebulę i 1/2 łyżeczki soli na patelni. Zmniejszyć ogień do średnio niskie, i gotować, podrzucając i mieszając od czasu do czasu, aż cebula są dobrze rumiane, o 15 protokół. Gdy cebula zacznie mocno skwierczeć i wydaje się sucha, dodaj 1 łyżkę wody do patelni i wymieszaj. Kontynuuj gotowanie, aż woda wyparuje, a cebula znów zacznie skwierczeć. Powtórz proces, dodając 1 łyżkę wody przy każdej iteracji, aż cebula będzie miękka i ciemnobrązowa, w sumie około 3 razy.
Przełożyć do małej miski i odstawić.
Połączyć majonez, ketchup, smakołyk, cukier, i ocet w małej misce. Wymieszać, aby połączyć.
Zamknięte bułki wstawić do nagrzanego piekarnika na 2 minuty, aż lekko przyciemnią i będą chrupiące.
Rozgrzać 1/2 łyżeczka oleju w 12-calowej patelni nieprzywierającej lub patelni na średnim ogniu, aż do połysku. Otwórz bułki i dodać do góry do patelni. Tosty do ciemnobrązowego na brzegach, w sumie około 1 minuty.
Uformuj mieloną wołowinę na cztery 2-uncjowe paszteciki, używając wilgotnych rąk, aby nacisnąć każdy w patty o 3 / 16ths cala grubości i 4 cali szerokości. Obficie doprawić solą i pieprzem.
Dodaj pozostałą 1/2 łyżeczki oleju do patelni, zawirować do pokrycia, i podgrzewać na średnim ogniu, aż lekko do palenia.
Dodać paszteciki burger i gotować bez ruchu, aż dobrze rumiane i chrupiące na pierwszej stronie, o 2 1/2 protokół. Podczas gotowania, rozprowadzić 1 łyżka musztardy na surowej stronie każdego patty z łyżką. W międzyczasie, na górze każdej dolnej bułki z up połowę spread, 4 plastry ogórków kiszonych, 1 plaster pomidora, i sałata. Odwróć paszteciki cienką szpatułką, aby Strona musztardy była w dół i nadal gotować przez 1 minutę. Top każdy patty z plasterkiem sera. Podzielić mieszankę cebuli równomiernie między dwa paszteciki.
Dwie pozostałe placki umieścić bezpośrednio na cebuli, umieszczając je między wołowiną.
Przenieść stosy patty do dolnej bułki. Wierzch z górną bułką i podawać natychmiast.