In-N-Out ' S Double-Double, Animal Style

In-N-Out ' S Double-Double, Animal Style
In-N-Out ' S Double-Double, Animal Style to bezmleczne przystawka. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 240 kalorii, 13g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Wiele osób robiło ten przepis, a 44013 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka delikatesowego amerykańskiego sera, ketchupu, bułek hamburgerowych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Double Double Animal Style In-N-Out Copy Cat Burger, Double Double Bacon Cheese Quiche, oraz Bakery Style Double Chocolate Muffins dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść wał paszowy, ostrze i 1/4-calową matrycę młynka do mięsa w zamrażarce, aż do dobrze schłodzonego. W międzyczasie umieścić kawałki mięsa na obramowanej blasze do pieczenia, pozostawiając przestrzeń między każdym kawałkiem i umieścić w zamrażarce na 10 minut, aż mięso będzie twarde.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
(usuń Wszelki Rdzeń)(usuń Wszelki Rdzeń)
2
Połączyć mięso w dużej misce i wrzucić do połączenia. Mięso zmielić i natychmiast przechowywać w lodówce, aż będzie gotowe do użycia. Należy postępować tak delikatnie, jak to możliwe. Wykonaj krok trzeci poniżej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
1
Umieścić miskę i ostrze robota kuchennego w zamrażarce, aż dobrze schłodzone. W międzyczasie umieść kawałki mięsa na obramowanej blasze do pieczenia, pozostawiając miejsce między każdym kawałkiem i umieść w zamrażarce na 10 minut, aż mięso będzie twarde, ale nie zamrożone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Połączyć mięso w dużej misce i wrzucić do połączenia. Pracując w dwóch partiach, umieść kostki mięsa w robocie kuchennym i pulsuj, aż osiągnie się średnio drobny mielenie, około 8 do 10 jednosekundowych impulsów, skrobając miskę procesora w razie potrzeby. Zmielone mięso przechowywać w lodówce natychmiast, aż będzie gotowe do użycia. Należy postępować tak delikatnie, jak to możliwe.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
1
Rozgrzać 1 łyżeczka oleju w patelni 10-calowy non-stick na średnim ogniu, aż połyskuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać cebulę i 1/2 łyżeczki soli na patelni. Zmniejszyć ogień do średnio niskie, i gotować, podrzucając i mieszając od czasu do czasu, aż cebula są dobrze rumiane, o 15 protokół. Gdy cebula zacznie mocno skwierczeć i wydaje się sucha, dodaj 1 łyżkę wody do patelni i wymieszaj. Kontynuuj gotowanie, aż woda wyparuje, a cebula znów zacznie skwierczeć. Powtórz proces, dodając 1 łyżkę wody przy każdej iteracji, aż cebula będzie miękka i ciemnobrązowa, w sumie około 3 razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Przełożyć do małej miski i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
1
Połączyć majonez, ketchup, smakołyk, cukier, i ocet w małej misce. Wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Zamknięte bułki wstawić do nagrzanego piekarnika na 2 minuty, aż lekko przyciemnią i będą chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Rozgrzać 1/2 łyżeczka oleju w 12-calowej patelni nieprzywierającej lub patelni na średnim ogniu, aż do połysku. Otwórz bułki i dodać do góry do patelni. Tosty do ciemnobrązowego na brzegach, w sumie około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Uformuj mieloną wołowinę na cztery 2-uncjowe paszteciki, używając wilgotnych rąk, aby nacisnąć każdy w patty o 3 / 16ths cala grubości i 4 cali szerokości. Obficie doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
5
Dodaj pozostałą 1/2 łyżeczki oleju do patelni, zawirować do pokrycia, i podgrzewać na średnim ogniu, aż lekko do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodać paszteciki burger i gotować bez ruchu, aż dobrze rumiane i chrupiące na pierwszej stronie, o 2 1/2 protokół. Podczas gotowania, rozprowadzić 1 łyżka musztardy na surowej stronie każdego patty z łyżką. W międzyczasie, na górze każdej dolnej bułki z up połowę spread, 4 plastry ogórków kiszonych, 1 plaster pomidora, i sałata. Odwróć paszteciki cienką szpatułką, aby Strona musztardy była w dół i nadal gotować przez 1 minutę. Top każdy patty z plasterkiem sera. Podzielić mieszankę cebuli równomiernie między dwa paszteciki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miski Wypełnione MusztardąMiski Wypełnione Musztardą
Ostry Cheddar, Pokrojony W KostkęOstry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe KawałkiSałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
7
Dwie pozostałe placki umieścić bezpośrednio na cebuli, umieszczając je między wołowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
8
Przenieść stosy patty do dolnej bułki. Wierzch z górną bułką i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia17
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn