Imbirowo-Czekoladowe Biszkopty
Imbirowo-czekoladowe biszkopty mogą być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 8 centów za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 36. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 72 kalorie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soli, półsłodkie czekoladowe minichips, zmielony cynamon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 11%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Biszkopty Z Czekoladą, Orzechami Laskowymi I Imbirem, Biszkopty z czekoladą, orzechami laskowymi i imbirem, oraz Biszkopty Z Czekoladą.
Instrukcje
Połączyć wanilię, jajka i białko w dużej misce; wymieszać trzepaczką. Lekko łyżkę mąki do suchych miarek i wyrównać nożem.
Mąkę i 6 kolejnych składników (mąka przez goździki) połączyć w średniej misce.
Dodaj mieszaninę mąki, czekoladowe minichips i krystalizowany imbir do mieszaniny jaj; mieszaj mieszaninę do dobrze wymieszanej. Podzielić ciasto na pół i obrócić na blachę do pieczenia pokrytą sprayem do gotowania. Uformuj każdą porcję ciasta w 12-calową rolkę; spłaszcz do grubości 1/2 cala.
Piec w temperaturze 350 przez 25 minut.
Wyjmij rolki z blachy do pieczenia; fajne rolki przez 10 minut na stojaku z drutu.
Pokrój każdą rolkę po przekątnej na 18 (1/2 cala) plastrów.
Kłaść plastry, ściąć boki w dół, na blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 350 przez 10 minut. Odwróć ciasteczka; piec dodatkowe 10 minut (ciasteczka będą lekko miękkie w środku, ale twardnieją, gdy ostygną).
Wyjąć z blachy do pieczenia; całkowicie schłodzić na stojakach z drutu.