Imbirowe Ciastka Truskawkowe

Imbirowe Ciastka Truskawkowe
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 44g tłuszczu, oraz w sumie 655 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 2,32 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka cukru granulowanego, twarogu, truskawek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kompot truskawkowo-Rabarbarowo-imbirowy z polentą, Ciastka o zapachu rabarbarowo-truskawkowo-waniliowym z imbirowym kremem Fraiche, oraz Ciastka imbirowe ze świeżymi brzoskwiniami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodać herbatniki: ubić serek, masło, cukier granulowany, starty imbir i sól w dużej misce z mikserem na średniej prędkości, aż lekki i puszysty; zmniejszyć prędkość do niskiej i ubić w mąki i kandyzowanego imbiru, aż tylko włączone. Obróć ciasto na arkusz folii; naciśnij na 1-calowy dysk grubości, szczelnie owinąć i przechowywać w lodówce, aż firma, o 1 godzinę lub na noc. Na posmarowanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto na 10-calowe koło o grubości około 1/2 cala. Użyj 2 1/2-calowy biszkopt cutter wyciąć rund; ułóż około 1 cala od siebie na blasze do pieczenia. Przetrzeć resztki i wyciąć więcej herbatników (powinieneś mieć 12).
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Imbir KandyzowanyImbir Kandyzowany
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Prażone Orzeszki Ziemne, Bez SkórkiPrażone Orzeszki Ziemne, Bez Skórki
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
(duża Tuba)(duża Tuba)
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Blaty lekko posmarować śmietaną i posypać cukrem demerara. Przechowywać w lodówce do firmy, o 20 protokół. Umieść stojaki w górnej i dolnej części piekarnika i rozgrzej do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier DemeraraCukier Demerara
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Piec herbatniki, aż lekko dmuchane i złoty kolor, 25 do 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone Orzeszki Ziemne, Bez SkórkiPrażone Orzeszki Ziemne, Bez Skórki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Ostudzić 5 minut na blasze do pieczenia, a następnie wyjąć do stojaka do całkowitego ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
5
W międzyczasie zrobić polewy: przecier połowę truskawek w blenderze z 1/4 szklanki cukru granulowanego i startego imbiru na gładką masę; przenieść do miski. Pozostałe truskawki pokroić w kostkę, dodać do przecieranych jagód i wrzucić. Śmietanę, ciężką śmietanę i pozostałe 2 łyżki cukru granulowanego ubić w osobnej misce z mikserem na średniej prędkości, aż uformują się miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
Maleńkie Tarty W Czerwonej PanierceMaleńkie Tarty W Czerwonej Panierce
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
6
Podawać każdej osobie 2 herbatniki z bitą śmietaną i mieszaniną truskawek. Zdjęcia Anna Williams
Składniki, których będziesz potrzebować
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Prażone Orzeszki Ziemne, Bez SkórkiPrażone Orzeszki Ziemne, Bez Skórki

Składniki

596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkidrobno posiekany kandyzowany imbirdrobno posiekany kandyzowany imbir170Orzechy dowolne (posiekane)serek śmietankowy, w temperaturze pokojowejserek śmietankowy, w temperaturze pokojowej1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)demerara lub cukier surowydemerara lub cukier surowy3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimąka uniwersalna, plus więcej do odkurzaniamąka uniwersalna, plus więcej do odkurzania1(może być lub przeglądać)drobno starty obrany imbirdrobno starty obrany imbir2(może być lub przeglądać)drobno starty obrany imbirdrobno starty obrany imbir596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznaniabarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznania596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznaniabarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznania1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiCold heavy creamCold heavy cream1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)1szczyptaSzczypta soliSzczypta soli796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkizimna śmietanazimna śmietana9466 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkitruskawki, łuszczonetruskawki, łuszczone12(zima)1/2 patyczka niesolonego masła, w temperaturze pokojowej1/2 patyczka niesolonego masła, w temperaturze pokojowej
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Magazyn