Imbirowa Margarita
Imbirowa Margarita może być tylko napojem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 782 kalorie, 0g białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na $3.2 za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, tequilę, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 53 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 9%, to danie jest improvable. Spróbuj Imbirowa Margarita, Imbirowa Margarita, oraz Jabłko Imbir Margarita dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Doprowadzić cukier i wodę do światła gotować na wolnym ogniu i gotować, aż cały cukier się rozpuści.
Dodaj imbir i strome przez 30 minut.
Wlać syrop imbirowo-cukrowy do blendera i puree. Odcedzić miąższ i przechowywać w szczelnie zamkniętym słoiku lub butelce. Będzie przechowywać przez kilka tygodni w lodówce.
Na mały talerz wlać trochę cukru i zetrzeć na wierzchu szczyptę gałki muszkatołowej, dobrze wymieszać.
Dodaj tequilę, sok z limonki, 5 uncji syropu imbirowo-cukrowego i lód do koktajl shaker i dać mu dobry shake. Wlać limonkę do szklanki i zanurzyć w mieszaninie cukier / gałka muszkatołowa, dodać lód i wlać zawartość shakera, zetrzeć na wierzchu trochę gałki muszkatołowej i podawać z klinem limonki.