Imbir-okoń morski Chile z grillowanymi pomidorami

Imbir - Chile okoń morski z grillowanymi pomidorami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 329 kalorii, 42g białka, oraz 13g tłuszczu. Na 4,28 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka oleju canolan, chilijskie filety z labraksa, kliny z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Grillowany bas z pomidorami maślanymi, Grillowany okoń morski z pieczonymi pomidorami i szparagami, oraz Pomidory z imbirem, cytryną i Chile.
Instrukcje
W moździerzu, połączyć imbir, chiles i szczyptę soli i funt do pasty. Wymieszać 2 łyżki oleju i przenieść do małej miseczki.
Połóż rybę na powierzchni roboczej, oskórowanej bokiem w dół. Za pomocą ostrego noża wykonaj 3 długie, płytkie cięcia na ziarnie w każdym filecie. Przetrzyj rybę połową pasty imbirowo-chilijskiej, przerabiając ją na plastry.
Przenieść rybę na talerz, przykryć i przechowywać w lodówce na 1 godzinę lub na noc. Przechowywać w lodówce Pozostałe imbir-chile pasty.
Ułóż plastry pomidora na papierowych ręcznikach, aby krótko odcedzić; osusz blaty. Lekko posmaruj nieprzywierającą patelnię grillową olejem i ustaw ją na umiarkowanie wysokim ogniu. Przyprawiamy rybę solą i dodajemy do patelni, obraną skórką do góry. Grilluj rybę na umiarkowanie wysokim ogniu, aż na dnie będzie złoty i chrupiący, około 5 minut. Obróć rybę, zmniejsz ogień do umiarkowanego i gotuj, aż ryba zostanie ugotowana, a miąższ zacznie się łuszczyć, od 4 do 5 minut dłużej.
Rybę przełożyć na talerz, przykryć luźno folią i ogrzać.
Wytrzyj patelnię grillową.
Umyj pomidory z pozostałą pastą imbirowo-chile, dopraw solą i gotuj na patelni grillowej na umiarkowanie wysokim ogniu, aż się rumią, o 2 protokół na stronę.
Podawać rybę z pomidorami i klinami limonki.
Rekomendacja wina: to danie ma kęs imbir-chile najlepiej dopasowany do tarty Sauvignon Blanc na bazie Bordeaux Blanc, takich jak 1998 Chteau Bonnet Entre-Deux-Mers.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Seabass działa bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Chehalem 3 Winnica Pinot Gris z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.