Idealnie Topiący Się Ser

Idealnie Topiący Się Ser
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj idealnie topionego sera. Ten bezglutenowy i przyjazny dla fodmap przepis służy 5 i kosztuje 3,72 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 609 kalorii, 41g białka, oraz 48 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Jeśli masz piwo pszeniczne, ostry ser cheddar, cytrynian sodu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Melting Pot Cheddar Cheese Fondue, Fondue z serem Cheddar (dzięki uprzejmości Melting Pot), oraz Topienie koziego sera & chutney tarty dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść piwo lub wodę w dużym rondlu, dodaj cytrynian sodu i mieszaj do rozpuszczenia. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu na średnim ogniu.Stopniowo dodawać oba sery do gotującej się cieczy, używając miksera zanurzeniowego, aby połączyć po każdym dodaniu, aż cały ser stopi się i będzie gładki. Zużyć natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
WodaWoda
PiwoPiwo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia15
Magazyn