Ugotuj książkę: Ciasto kokosowe babci Stevens

Ugotuj książkę: Ciasto kokosowe babci Stevens
Gotuj książkę: Ciasto kokosowe babci Stevens może być tylko deserem, którego szukasz. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 473 kalorie. Ten przepis służy 12. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Udaj się do sklepu i odebrać proszek do pieczenia, syrop kukurydziany, wanilia, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 57 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ugotuj książkę: kokos Bebinca, Ugotuj książkę: Ryż kokosowy z wariacjami, oraz Ugotuj książkę: Sałatka z kapusty z prażonym kokosem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dwa dni przed podaniem zrób nadzienie:w dużej misce wymieszaj śmietanę, cukier i większość kokosa. (Zachowaj trochę do posypania na górze na końcu.) Przykryć i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dzień przed podaniem, zrobić ciasto: Rozgrzej piekarnik do 177°. masło dwie 8 x 2-calowe patelnie ciasto, linia z pergaminem lub papierem woskowym, ponownie masło, i odstawić. w średniej misce przesiać mąkę, proszek do pieczenia i sól i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone BrzoskwiniePokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Umieść masło w innej misce i ubijaj do lekkiego i puszystego mikserem elektrycznym, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Dodać cukier trochę na raz, ubijając po każdym dodaniu. zmniejsz prędkość miksera do niskiej, dodaj wanilię, a następnie maślankę i ponownie bij z dużą prędkością przez 10 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Dodać mieszaninę mąki i ubić, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
6
Podziel ciasto między dwie patelnie i dotknij blatu, aby usunąć pęcherzyki powietrza.
7
Piec, aż ciasto jest lekko rumiane i jędrne w dotyku, o 45 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
8
Wyjąć, ostudzić całkowicie na stojaku, a następnie każdą warstwę obrócić na talerze. Podziel każdy poziomo na dwie równe warstwy.
9
Odstawić 1 szklankę nadzienia. Resztę wykorzystaj do" zbudowania " czterowarstwowego ciasta.
10
Rozłóż cienką warstwę nadzienia pod pierwszą warstwą, aby ciasto nie przyklejało się do talerza. Następnie rozprowadź warstwę wypełnienia na wierzchu pierwszej warstwy i dodaj drugą warstwę. powtarzaj, aż do złożenia czterech warstw (to jak układanie cegieł warstwą zaprawy między nimi). Przykryj wierzch tylko cienką warstwą wypełnienia, ponieważ zostanie dodany lukier. Lekko przykryć rozprostowane ciasto i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
11
Aby siedmiominutowy lukier: ręcznym mikserem ubić białka, cukier, sól, wodę i syrop kukurydziany w górnej części podwójnego kotła.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
12
Umieść na wrzącej wodzie i ubijaj, aż uformują się miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
13
Zdjąć z ognia i dodać wanilię. kontynuuj bicie, aż utworzą się sztywne szczyty i boki podwójnego szczytu kotła będą chłodne. (Uwaga: Może to potrwać dłużej niż 7 minut!)
Składniki, których będziesz potrzebować
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
14
Tuż przed podaniem wymieszać reserved nadzienie z siedmiominutowym lukrem i oblać całe ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
15
Wierzch posypać powściągliwym kokosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn