Piernik Petits Fours

Piernik Petits Fours
Piernik Petits Fours to Wegetariańskie przepis z 47 porcjami. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 154 kalorie, 1G białka, oraz 7G tłuszczu. Przynosi wam to moje przepisy. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz sodę oczyszczoną, mocno brązowy cukier, maślankę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 29 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Z łyżeczką wynik 8%, to danie jest improvable. Podobne przepisy to Petits Fours, Petits Fours, oraz Petits Fours.

Instrukcje

1
Pierwsze 5 składników ubić w misce, odstawić na bok.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Ubij masło i brązowy cukier w dużej misce na średniej prędkości z mikserem elektrycznym, aż będzie kremowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodać jajko; ubić do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
(Keebler)(Keebler)
4
Dodaj melasę i starty imbir; ubijaj, aż dobrze się wymieszasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 łyżeczki Melasy3/4 łyżeczki Melasy
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
5
Dodać mieszankę mąki i maślankę na przemian, zaczynając i kończąc na suchych składnikach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
6
Rozprowadzić ciasto na smarowanej i mąki 8 " patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Piec w temperaturze 350 przez 40 do 42 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu 10 minut. Ostrożnie przenieść ciasto do regału chłodzącego; całkowicie schłodzić. Owinąć ciasto w folię; schłodzić 8 godzin lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Ubić serek śmietankowy i cukier puder na średniej prędkości, aż będzie puszysty. Wymieszać 1/8 łyżeczki imbiru, szczyptę cynamonu i szczyptę ziela angielskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
1/2 C Cukru Kryształu (turbinado Lub Organiczny Cukier Trzcinowy)1/2 C Cukru Kryształu (turbinado Lub Organiczny Cukier Trzcinowy)
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
9
Pokrój ciasto na pół poziomo, tworząc 2 równe warstwy.
10
Rozłóż lukier równomiernie na dolnej warstwie ciasta. Ostrożnie ułożyć pozostałą warstwę ciasta na lukrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
11
Pokrój ciasto na 25 kwadratów, za pomocą ząbkowanego lub elektrycznego noża.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
12
Umieść kwadraty na stojaku nad blachą do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
13
Zdjąć folię z pojemników na lukier. Lukier mikrofalowy w wysokiej 30 sekund lub do stopienia, mieszając raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
14
Wlać lub łyżka lukier na czworakach petits, pokrywanie góry i boki całkowicie. Jeśli potrzebny jest dodatkowy lukier, zeskrobać nadmiar lukier z blachy do pieczenia i wrócić do pojemnika, i kuchenka mikrofalowa na wysoki 15 sekund lub do stopienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
15
Umieścić petits fours w dużych kubkach cukierków, w razie potrzeby. Przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 29 m.
Porcje47
Ocena Zdrowia0
Magazyn