Idealnie grillowana kukurydza na kolbie

Idealnie grillowana kukurydza na kolbie
Przepis idealnie grillowana kukurydza na kolbie może zaspokoić Amerykański głód w ok. 1 godzina i 35 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 681 kalorii, 8G białka, oraz 64G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 2,42 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Działa dobrze jako niedrogi dodatek do 4 Lipca. 13 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz ancho chili w proszku, kłosy kukurydzy, olej canolan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Idealnie Grillowany Radicchio, Idealnie Grillowana Polędwiczka Wieprzowa, oraz Idealnie Grillowane Żeberka Wieprzowe.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzać grill do średniej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
3
Pociągnij zewnętrzne łuski w dół ucha do podstawy. Usuń jedwab z każdego ucha kukurydzy ręcznie. Złóż łuski z powrotem na miejsce i umieść kłosy kukurydzy w dużej misce z zimną wodą z 1 łyżką soli na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kukurydza Na KolbieKukurydza Na Kolbie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Wyjąć kukurydzę z wody i otrząsnąć nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
5
Umieść kukurydzę na grillu, zamknij pokrywę i grilluj przez 15 do 20 minut, obracając co 5 minut, lub do momentu, gdy ziarna będą miękkie po przekłuciu nożem do parkowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
6
Usuń łuski i jedz na kolbie lub usuń ziarna.
7
Podawać z masłem BBQ i / lub masłem ziołowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Resztkaświeża Resztka
8
Rozłóż kukurydzę na gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
9
Rozgrzać olej w średniej patelni saute na dużym ogniu, aż prawie do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
10
Dodaj cebulę i gotować do miękkości, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
11
Dodać czosnek i gotować przez 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
12
Dodaj paprykę, cayenne, kminek i ancho proszku i gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
13
Dodaj 1/2 szklanki wody i gotuj, aż mieszanina zgęstnieje i woda się zmniejszy.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
14
Lekko ostudzić.
15
Umieść masło w robocie kuchennym, dodaj mieszankę przypraw i sos Worcestershire i procesu, aż będzie gładka. Doprawić solą i pieprzem, zeskrobać mieszaninę do małej miski, przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut, aby umożliwić smaki do stopienia. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
świeża Resztkaświeża Resztka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
16
Połączyć w robocie kuchennym i proces do gładkiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn