Idealne Zapiekane Ostrygi

Idealne Zapiekane Ostrygi
Jeśli chcesz dodać więcej pescatarian przepisy do twojego pudełka z przepisami, idealne zapiekane ostrygi mogą być przepisem, który powinieneś wypróbować. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 49 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 26g tłuszczu i w sumie 280 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Działa najlepiej jako hor d ' oeuvre, i odbywa się w około 45 minut. Wystarczy mieszanka masła, krakersów, soli i garści innych składników, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 15%, co jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Ostrygi zapiekane II, Ostrygi Zapiekane, oraz Ostrygi Zapiekane.

Instrukcje

1
Połącz okruchy krakersów, masło, sól i pieprz; posyp jedną trzecią do natłuszczonego 1-1/2-qt. naczynie do pieczenia. Ułóż połowę ostryg na okruchach. Na wierzch z kolejną trzecią mieszanką miękiszu i pozostałymi ostrygami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Bita Polewa I Posiekane Orzechy PekanBita Polewa I Posiekane Orzechy Pekan
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
2
Połącz śmietanę i sos Worcestershire; polej ostrygi. Na wierzch z pozostałą mieszanką miękiszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 16 Bułek Kanapkowych12 Do 16 Bułek Kanapkowych
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
3
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 30-40 minut lub do uzyskania złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone

Polecane wino: Chardonnay, Riesling, Muscadet

Chardonnay, Riesling i Muscadet to moje najlepsze typy ostryg. Maślany chardonnay świetnie nadaje się do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, a muscadet to klasyczny wybór dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przypraw w swoich skorupiakach, półsuche riesling może zrównoważyć upał. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Maison Noir Knock on Wood Chardonnay. Ma 4,6 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
Maison Noir zapukać do drewna Chardonnay
Maison Noir zapukać do drewna Chardonnay
2013 Knock On Wood jest wykonany w 100% z Chardonnay, w całości ze stali nierdzewnej i bez fermentacji jabłkowo-mlekowej. Pozyskiwany z winnic na zboczu wzgórza w Yamhill-Carlton AVA, przypominający grand crus Burgundii Cote d ' Or. Korzystał z bardzo długiej i zimnej fermentacji-prawie dwóch miesięcy-w wyniku czego powstało chude i podłe wino z perfumami melona spadziowego i gruszki, surfując po ogromnych falach minerałów, doprowadzając do mety miły przypływ pikantnego starfruit.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn