Iberyjski Meat Loaf
Iberyjski Meat Loaf może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 204 kalorie, 30g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.5 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka ząbka czosnku, sos pomidorowy, mielona kolendra i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać suchą bułkę tartą, można śledzić to danie główne z Bezglutenowe Bezmleczne Tarty Kokosowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest dobre. Spróbuj Mom ' s Meat Loaf, Meat Loaf, oraz Meat Loaf in a Mug dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć indyka, 1/2 szklanki sosu pomidorowego, i pozostałe składniki z wyjątkiem gotowania sprayu w dużej misce.
Uformuj mieszaninę w 9 x 5-calowy bochenek na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania.
Pozostałą 1/2 szklanki sosu pomidorowego równomiernie rozprowadzić na wierzchu bochenka mięsa.
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę lub aż termometr zarejestruje 16
Bochenek pokroić na 12 plastrów.