"I Heart Summer" Ciasto Truskawkowo-Cytrynowe Werbena
Need a deser wegetariański? "I Heart Summer" strawberry Lemon verbena Pie może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 10. Na 1,68 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 511 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest idealny do 4 Lipca. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz cukier, sól, liście werbeny cytrynowej i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Cytrynowy Werbenan I Letni owocowy Gelée, Lody truskawkowo-cytrynowe Werbenan, oraz Muffinki Z Oliwą Z Werbeny Cytrynowej ... Z Syropem Z Werbeny Cytrynowej.
Instrukcje
Mąkę, cukier i sól wymieszać w dużej misce.
Dodać około jednej trzeciej masła do miski. Zachowaj resztę
Dodać około jednej trzeciej masła do miski. Resztę masła przechowywać w lodówce, aby było zimne. Użyj blendera do ciast lub dwóch noży, aby pokroić masło w mieszankę mąki, aż będzie przypominać grube okruchy.
Dodaj kolejną trzecią masła do miski w ten sam sposób, a następnie resztę masła. Nie przepracuj mieszaniny.
Skropić lodowatą wodę nad mieszaniną i użyć widelca, aby wymieszać mieszaninę, aż po prostu zacznie się zlepiać. Nie przerabiaj go na jedną jednorodną kulkę ciasta. Kawałki ciasta powinny po prostu sklejać się po naciśnięciu ich razem.
Dodaj trochę więcej wody, jeśli ciasto jest nadal zbyt suche i kruche.Uformuj ciasto na dwie kulki. Spłaszczyć na dyski, owinąć w plastik i schłodzić przez godzinę, aby firma.
Rozwałkuj jeden dysk ciasta w 13-calowe koło. Dopasuj do 9" pie pan i przyciąć krawędzie, więc jest około 1/2 " zwis. Możesz też wyciąć kółka i dopasować je do mini patelni na ciasto - uzyskasz około (
Połącz truskawki, cukry, mąkę, sól i liście werbeny cytrynowej razem w średniej misce. Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. wyjmij skórkę z ciasta i wlej nadzienie.
Rozwałkuj drugi dysk ciasta do 13-calowego koła. Za pomocą noża lub noża do ciast, pociąć (1
Układaj paski na cieście wypełniając wzór kratki. Wciśnij końce pasków ciasta do dolnej skorupy.
Lekko posmaruj kratkę wodą i posypaj cukrem turbinado.
Piecz ciasto przez 1 godzinę do 1 godziny i 15 minut, aż skórka będzie złotobrązowa i owoce będą bulgotać(może to zająć mniej czasu dla mini placków).
Ostudzić na stojaku z drutu przed podaniem.