Hubbard Squash and Pinto Bean gulasz
Hubbard Squash and Pinto Bean gulasz jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 6 porcjami. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 498 kalorii, 24g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Jeśli masz pomidory w puszkach, marchewkę, świeżą dynię i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 89%, co jest spektakularne. Podobne przepisy to Gulasz Z Fasoli Pinto, Gulasz zimowy z fasolą Pinto i kukurydzą, oraz Pikantny gulasz zimowy z fasolą Pinto i kukurydzą.
Instrukcje
Posortować i umyć ziarna pinto; umieścić w dużym holenderskim piekarniku. Przykryć wodą do 2 cali powyżej fasoli; przykryć i odstawić 8 godzin.
Połączyć fasolę i 4 szklanki wody na patelni; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 30 minut. Przykryć i dusić 30 minut lub do miękkości.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, squash, marchew, i chile; gotować 10 protokół, często mieszając.
Dodaj do mieszanki fasoli. Wymieszać z szałwią, tymiankiem i pomidorami; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 10 minut lub do squash jest tender. Wymieszać z solą. Kadzi dusić w poszczególnych miseczkach; posypać pestkami dyni.