Huachinango a la Veracruzana (Czerwony Lucjan, styl Veracruz)

Huachinango a la Veracruzana (Czerwony Lucjan, styl Veracruz)
Huachinango a la Veracruzana (Czerwony Lucjan, styl Veracruz) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 338 kalorii, 37g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 3,43 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka wody, cebula, rosół z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cynamon można śledzić to danie główne z Krówka Cynamonowa jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Veracruz-Style Red Snapper, Red Snapper, Veracruz Style, oraz Red Snapper Veracruz-Style.

Instrukcje

1
W dużej niereaktywnej misce połącz czosnek, sok z cytryny, sok z limonki, wodę i goździki i wymieszaj, aby połączyć. Rezerwuj skórkę cytrynową-dodasz ją na końcu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodaj filety z Lucjana, zalej każdy filet marynatą i pozostaw do marynaty w lodówce około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z LucjanaFilety Z Lucjana
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
3
W głębokiej patelni saute lub płytkiej patelni do duszenia, najlepiej nieprzywierającej, na średnim ogniu, dodaj 3 łyżki oleju roślinnego. Gdy olej jest gorący, ale nie palenie, dodać filety skórki w dół, w jednej warstwie, i gotować, aż skóra jest chrupiące i zwolniony z patelni, o 5 protokół. Jeśli to konieczne, wykonaj ten krok partiami-naprawdę nie chcesz tłoczyć patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Gdy skóra jest chrupiące, przenieść filety na duży talerz i odstawić.
5
Wylać tłuszcz, który nagromadził się na dnie patelni powyżej 1 łyżki stołowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Dodaj cebulę, i saute aż zmiękną, 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
7
Dodaj bulion, bay, oregano, rodzynki, pomidory i przecier pomidorowy, i zmniejszyć ogień do niskiej. Przykryć i dusić około 10 minut, aż pomidory zmiękną i smaki zaczną się łączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 1/2 Szklanki Kefalotyri Lub Kasseri, Startego2 1/2 Szklanki Kefalotyri Lub Kasseri, Startego
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
8
Dodaj marynowane jalapenos, solankę z oliwek, kapary, skórkę cytryny i połowę oliwek. Przykryć i nadal gotować 5 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Salsa Pomidorowo-chipotleSalsa Pomidorowo-chipotle
1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
9
Ostrożnie dodaj filety z powrotem do patelni w jednej warstwie, Skórka do góry. Gotować, odkryte, o 10 protokół, aż ryba jest gotowane przez całą drogę, ale nadal miękkie i łuszczące się.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
10
Dodać oliwki reserved około 2 minut przed zakończeniem; powinny być ciepłe, ale zachować ten świeży smak.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
11
Aby służyć, dwie opcje: albo przynieść duszenia patelni do stołu i przedstawić danie w stylu rodziny, lub łyżka miarki sosu na każdym talerzu i top z boku skóry filet. Tak czy inaczej, posypać posiekaną natkę pietruszki lub kolendry overtop i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. St. Michael-Eppan gniew Pinot Grigio z 4.3 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia45
Magazyn