Hotdogi z lepką prażoną cebulą
Przepis Hotdogi z lepką prażoną cebulą jest gotowy w około 45 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 388 kalorii. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odebrać rashers unsmoked Streaky boczek, musztarda pełnoziarnista, sos worcestershire, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 40 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Pasty do hotdogów z lepką cebulą, Pizze Ciabatta z lepką cebulą, oraz Zakończ Lato grillowanymi hot dogami Sonora dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik nagrzać do 200C / 180C wentylator / Gaz 6.Owinąć cały bekon rasher wokół każdego
Kiełbasa Cumberland i pół rasheraround każdy chipolata.
Rozłóż in1-2 duże, płytkie pieczenie trays.In dużą puszkę do pieczenia, pokrojone kawałki wrzucić do oleju, następnie piec na półce piekarnika z kiełbasami przez 20 min.
Wymieszać razem musztardę, ketchup, cukier i
Sos Worcestershire z someseasoning. Po 20 minutach mieszaj to w cebuli. Piecz przez 10 min dłużej do 10 minut, następnie wyjmij z piekarnika i ogrzej. Kiełbaski powinny być już gotowane, ale jeśli nie sąbrowned i chrupiące, wskazówka off wszelkie soki i grill, aż zrobić według własnych upodobań.Bułki podzielić i podawać z chrupkimi kiełbaskami zawiniętymi w sosie, lepkimi pieczonkami i frytkami w piekarniku, jeśli chcesz.