Hot Karczoch Parmezan Dip
Need a gluten free hor d ' oeuvre? Hot Karczoch parmezan Dip może być niesamowite przepis spróbować. Jedna porcja zawiera 196 kalorii, 4G białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 16. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz parmezan, serek śmietankowy, majonez i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 13%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Nashville Hot Chicken Dip, Dip Krabowy Z Karczochami, oraz Dip awokado ze szpinakiem i karczochem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F (120 stopni C).
Wymieszać 1 1/2 szklanki parmezanu, ser śmietankowy, karczochy serca, majonez, sól, i pieprz razem w mikserze stojącym; wlać do 8-calowego kwadratowego naczynia do pieczenia.
Posypać 1 łyżką parmezanu na wierzchu mieszanki.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż bąbelki i złoty kolor na wierzchu, o 25 protokół.