Hot Karczoch Parmezan Dip

Hot Karczoch Parmezan Dip
Need a gluten free hor d ' oeuvre? Hot Karczoch parmezan Dip może być niesamowite przepis spróbować. Jedna porcja zawiera 196 kalorii, 4G białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 16. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz parmezan, serek śmietankowy, majonez i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 13%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Nashville Hot Chicken Dip, Dip Krabowy Z Karczochami, oraz Dip awokado ze szpinakiem i karczochem.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F (120 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszać 1 1/2 szklanki parmezanu, ser śmietankowy, karczochy serca, majonez, sól, i pieprz razem w mikserze stojącym; wlać do 8-calowego kwadratowego naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karczochy SercaKarczochy Serca
ParmezanParmezan
Serek śmietankowySerek śmietankowy
MajonezMajonez
PieprzPieprz
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Mikser StojącyMikser Stojący
3
Posypać 1 łyżką parmezanu na wierzchu mieszanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
4
Piec w nagrzanym piekarniku, aż bąbelki i złoty kolor na wierzchu, o 25 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDipyPasty kanapkowe
Magazyn