Hot Dog Pie
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc spróbuj Hot Dog Pie. Na 4,07 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1480 kalorii, 35g białka, oraz 85 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną wołowinę, ser cheddar, wegetariańską fasolkę po bretońsku i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczony Veggie Hot Dog Hash, Domowa Pizza Bird Dog, oraz Najlepszy Gorący Sos Krówkowy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Piec pustą skorupę ciasta przez 10 minut.
W dużej patelni na średnim ogniu, gotować mieloną wołowinę, aż rumiane, mieszając od czasu do czasu kruszyć; odcedzić tłuszcz. Mieszać w hot dogi, fasola, ketchup, brązowy cukier, musztarda, przyprawa taco, i kostki sera. Gotować przez 2 do 3 minut.
Rozprowadzić mieszaninę wołowiny do pieczonej skorupy ciasta.
Pokroić Amerykańskie plastry sera w paski i zrobić kratkę na wierzchu ciasta.
Piec przez 5 do 10 minut, lub do momentu, gdy ser lekko się rozpuści.
Polecane wino: Riesling, Gewurztraminer, Wino Różane
Riesling, Gewurztraminer i wino różowe to świetny wybór do Hot dogów. Gewürztraminer świetnie pasuje do twojego podstawowego nowojorskiego hot doga z musztardą i kiszoną kapustą. Dla psa w stylu Chicago z kwaśnymi ogórkami i ostrą papryką, możesz zdecydować się na chrupiące Riesling. Bez względu na dodatki, sucha róża prawie zawsze działa. Jednym z win, które można spróbować jest Stepowe Piwnice wytrawne Riesling. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
![Piwnice Stepowe Suche Riesling]()
Piwnice Stepowe Suche Riesling
Aromaty zielonego jabłka, limonki, gruszki i kremu waniliowego prowadzą do delikatnego odczucia w ustach z nutami mineralnymi, jabłkiem, skórką cytrynową i rześką kwasowością.