Hot Dog Chili dla psów Chili

Hot Dog Chili dla psów Chili
Przepis Hot Dog Chili dla psów Chili może zaspokoić Amerykański głód w około 1 godzina i 45 minut. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.17 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 349 kalorii. Sprawdza się jako danie główne. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka cebuli, sos worcestershire, cebula, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 54%, co jest dobre. Podobne przepisy to Pieczony Veggie Hot Dog Hash, Chili Dogs, oraz Chili Dogs.

Instrukcje

1
Umieść ancho chiles do 1 szklanki wrzącej wody i odstawić, aż zmiękną, o 15 protokół. Podczas chili są moczenia, miejsce boczek w dużym rondlu i gotować na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ancho Chili PepperAncho Chili Pepper
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Odcedzić nadmiar tłuszczu, ale rezerwy 2 łyżki boczku kapie na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Ugotować i wymieszać białą i czerwoną cebulę w boczku kapie z boczkiem na średnim ogniu ze szczyptą soli, aż cebula będzie przezroczysta, o 5 protokół; wymieszać czosnek i gotować, aż zmięknie, o 1 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
(duża Tuba)(duża Tuba)
4
Wlać 3 szklanki wrzącej wody i wymieszać z Chuckiem wołowym, mieszając mięso z wodą, aby je rozbić. Doprowadzić do wrzenia i zmniejszyć ogień do niskiego poziomu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
5
Wymieszaj pastę pomidorową i granulki bulionu wołowego, aż granulki się rozpuszczą; pozwól mieszaninie gotować na wolnym ogniu podczas wykonywania pozostałych kroków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Granulat Bulionu WołowegoGranulat Bulionu Wołowego
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
6
Umieść namoczone chili ancho i ich płyn, pikantna musztarda brązowa, chili w proszku, sos Worcestershire, kminek, czosnek w proszku, adobo przyprawy i papryka w blenderze i zmiksować na gładką masę; wlać mieszaninę do chili. Użyj trochę wody, aby rozpuścić pozostałą mieszaninę w blenderze i wlać do chili.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 16 Bułek Kanapkowych12 Do 16 Bułek Kanapkowych
Pikantna Musztarda BrązowaPikantna Musztarda Brązowa
Przyprawa AdoboPrzyprawa Adobo
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W PlasterkiSer Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
Ancho Chili PepperAncho Chili Pepper
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
¼ łyżeczki Oregano¼ łyżeczki Oregano
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Doprowadzić chili do powolnego wrzenia na średnim ogniu i wymieszać z fasolą i masą harina. Zmniejszyć ogień do niskiej; pozostawić na wolnym ogniu, aż gęste i smaki mają mieszane, co najmniej 45 Więcej minut. Doprawić solą i czarnym pieprzem. Jeśli chili jest zbyt cienkie, wymieszać więcej masy harina.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia GoyaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia Goya
(mieszanka Masy Kukurydzianej)(mieszanka Masy Kukurydzianej)
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia12
Magazyn