Hot Corned Beef - Potato Hash
Hot Corned Beef-Potato Hash może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.47 za porcję. Jedna porcja zawiera 510 kalorii, 20g białka, oraz 13g tłuszczu. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sól, ocet winny, por i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest solidne. Spróbuj Puree Ziemniaczane Peklowana Wołowina Hash, Ziemniaczano-peklowana wołowina i jajka w skorupkach ciasta francuskiego, oraz Peklowana Wołowina dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokroić plastry wołowiny w poprzek na cienkie paski; odstawić.
Ziemniaki umieścić w dużym rondlu. Przykryć wodą; doprowadzić do wrzenia. Gotować 5 minut.
Dodać por; gotować dodatkowe 2 minuty.
Połączyć mieszaninę ziemniaków i slaw w misce; wrzucić dobrze. Odstawić.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj peklowaną wołowinę; smażyć 2 protokół.
Dodać ocet i kolejne 5 składników( ocet przez pieprz); gotować 1 minutę, często mieszając.
Wlać vinaigrette na mieszaninę ziemniaków; wrzucić do dobrze wymieszane i zwiędły.