Honeycrisp Jabłko, Cheddar, boczek i mniszek lekarski Crostini
Przepis Honeycrisp Jabłko, Cheddar, boczek i mniszek lekarski Crostini może zaspokoić swoje pragnienie Morza Śródziemnego w przybliżeniu 30 minut. Na 1,92 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 52g tłuszczu, oraz w sumie 601 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz ostry rzemieślniczy cheddar, sól koszerną, bekon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Honeycrisp Jabłko, Cheddar, boczek i gorzkie warzywa kanapka, Jabłko Bekon Cheddar Crostini, oraz Crostini z pikantnymi pomidorami, bekonem i dżemem jabłkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Dodać około 1 łyżka oliwy z oliwek do dużej patelni saute.
Ułożyć paski boczku na patelni i doprowadzić patelnię do średniego ciepła. Gotować boczek, aż rumiane i chrupiące.
Odcedzić boczek na papierowych ręcznikach. Nie wyrzucaj tłuszczu z boczku. Zarezerwujcie go na dokończenie crostini.
Tost chleb kromki lekko z obu stron w piekarniku.
Wyjmij tosty z piekarnika i ułóż cienką warstwę pokrojonych jabłek na każdym toście. Jabłka udekorować serem i wstawić do piekarnika.
Piec crostini, aż ser zacznie się topić i uzyskać bąbelki, 5 do 7 protokół.
Umieścić 2 paski boczku na każdym crostino i powrócić do piekarnika na 1 do 2 minut.
Podczas gdy crostini robią swoje ostatnie tosty, porzuć około połowę tłuszczu z bekonu.
Na patelni rozgrzać pozostały tłuszcz boczku i ubić w occie. Wyłączyć ogień i wrzucić zieleninę z mniszka lekarskiego, doprawić solą i wymieszać, aby pokryć zieleninę winegretem.
Wyjmij crostini z piekarnika, pokrój chleb na pół, a następnie polej zwiędłymi zieleniami mniszka lekarskiego.