Homestyle Gulasz Wołowy
Homestyle gulasz wołowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Za 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Oglądasz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 438 kalorii, 23G białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Kilka osób zrobiło ten przepis, i 82 powiedziałby, że trafił w sedno. Jest idealny do Jesień. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Udaj się do sklepu i weź wodę, marchew, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia super łyżka ocena 82%. Homestyle Gulasz Wołowy, Homestyle Zapiekanka Z Mielonej Wołowiny, oraz Homestyle Zapiekanka Z Mielonej Wołowiny są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Wymieszaj mąkę i czarny pieprz na talerzu. Posmaruj wołowinę mieszanką mąki.
Rozgrzej olej w 6-litrowym rondlu na średnim ogniu.
Dodaj wołowinę i gotuj, aż dobrze się zrumieni, często mieszając.
Wyjmij wołowinę z rondla.
Wymieszaj bulion, wodę, tymianek i liść laurowy w rondlu i podgrzej do wrzenia. Włóż wołowinę do rondla. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu. Przykryj i gotuj przez 1 1/2 godziny.
Dodaj marchewki i ziemniaki do rondla. Przykryj i gotuj przez 30 minut lub do momentu, gdy wołowina będzie miękka, a warzywa miękkie, od czasu do czasu mieszając.
Usuń i wyrzuć liść laurowy.
Polecane wino: Shiraz, Cabernet Sauvignon, Malbec
Shiraz, Cabernet Sauvignon i Malbec to moje najlepsze typy gulaszu wołowego. Te pełne czerwone wina są idealnym dodatkiem do obfitego gulaszu wołowego. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Barossa Valley Estate E & E Black Pepper Shiraz. Ma 4,6 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 80 dolarów.
![Barossa Valley Estate E&E Czarny Pieprz Shiraz]()
Barossa Valley Estate E&E Czarny Pieprz Shiraz
Nieprzezroczysty czerwono-fioletowy. Obfitość podniesionych dojrzałych czerwonych i czarnych jagód, waniliny, przypraw i pieprzu.Podniebienie: jędrna struktura, wyjątkowa długość z jędrną, drobnoziarnistą taniną wspomagającą bogate odczucie w ustach. W pełni dojrzałe smaki jagodowe obfitują. Dość złożony i bardzo dobrze zintegrowany pokaz dębu.Podawać z mocno aromatyzowanymi serami, dzikiem, bawołem lub dziczyzną.